nldaenfrdenoptes

proteq

proteq2

Waarom zou ik mijn huisdier verzekeren?

 

Een logische vraag, maar... een ongeluk zit in een klein hoekje en een ziekte komt altijd onverwachts!

Uw dierenarts kan uw hond of kat vaak weer volledig genezen, maar rekeningen van € 800,- zijn echt geen uitzondering meer. U moet dat geld dan wel hebben. Als u voor uw huisdier een verzekering afsluit, hoeft u zich over onverwachte medische kosten ten gevolge van een ongeval en/of ziekte geen zorgen meer te maken. Een prettige zekerheid, voor u en voor uw huisdier!

Pups zijn speels en onervaren:

Een puppy in huis halen is een heerlijke ervaring; net als kleine kinderen moeten pups nog een hoop leren, waardoor ze af en toe heerlijk onbezonnen en speels bezig kunnen zijn. Aan de ene kant iets wat u als eigenaar moet koesteren en wat u een hoop mooie momenten zal opleveren, aan de andere kant een risico voor de pup. Want wanneer een pup nog niet heeft geleerd dat iets gevaarlijk is en wanneer hij nog niet zo goed naar u luistert wanneer u hem probeert te beschermen, is een ongeluk snel veroorzaakt. Een aanrijding, een lelijke val of een onverwachte ziekte; voor u het weet is het al gebeurd. Uw dierenarts kan uw pup er in veel gevallen gewoon weer bovenop helpen, maar daar hangt wel een prijskaartje aan; u moet dat geld dan wel hebben, en een eventueel spaarpotje is in deze periode echt nog niet voldoende gespekt.
Jong zijn is geen garantie voor een goede gezondheid:

Jong zijn betekent niet dat je daarom maar een goede gezondheid hebt. Sterker nog; bij hele jonge dieren moet er nog weerstand opgebouwd worden. Het laten vaccineren van uw pup (en later hond) is daarom belangrijk, maar ook dat is geen garantie voor een gezond leven. Een ziekte komt altijd onverwacht en kan iedere hond treffen, ook een jonge pup. Het is daarom belangrijk dat u op elk moment in zijn leven in staat bent om hem de zorg te geven die hij nodig heeft, wanneer hij dat nodig heeft.

Dus mensen neem eens een kijkje op deze website : www.proteqdierenzorg.nl 

  • 05.jpg
  • 02.jpg
  • 06.jpg
  • 04.jpg
  • 01.jpg
  • 03.jpg
  • 08.jpg
  • 07.jpg